Bijzondere accomodatie

Bed en Breakfast De Garage InN is een bijzondere “drive-in” accommodatie gelegen in de Brabantse Biesbosch en geschikt voor 2 volwassenen, 2 kinderen en ……. een auto of motor.

Kever op bezoek

“In 2013 hebben we onze vrijstaande dubbele garage met berging verbouwd tot een unieke drive-in B&B. Geinspireerd op de jaren-70 tv-serie Vegas waarin privé detective Dan Tanna in zijn Ford Thunderbird zo z’n drive-in appartement binnenrijdt. Als kind leek me dat al geweldig, en waarom niet je dromen daadwerkelijk realiseren als de mogelijkheid daarvoor is?” (Rob)

Slapen naast je grootste liefde (en er is zelfs nog ruimte voor je vriendin of je vrouw) welke klassieker-liefhebber wil dat nou niet?

Let wel, het hoeft natuurlijk niet. Je kunt je auto of motor natuurlijk ook prima voor, naast of achter de B&B parkeren.

Verder is deze B&B, m.u.v. de badkamer dan, volledig “open” uitgevoerd. Garageruimte, slaapkamer, woonkamer en keuken vormen één open ruimte die ook nog eens in open verbinding staat met de boven de slaapkamer gelegen mezzanine, waar eventueel nog twee (kleine) mensen een slaapplek kunnen vinden.

Bij het knusse haardvuur kunt u heerlijk zitten en genieten van de diverse vintage langspeelplaten op de pick-up. Heerlijke nostalgie. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om DVDs van b.v. Cars te kijken en voor de hele kleintjes zijn er de autootjes van Cars om mee te spelen of Duplo van Bob de Bouwer.

Het ontbijt Champagne ontbijtjeis vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen maar mocht je meer wensen op culinair gebied hebben: een diner voor twee, een lunchpakket o.d. kijk dan even op www.bestofbridgets.nl.