Indeling

Je komt binnen in de stallingsruimte die geschikt is voor een auto, motor(en) of fiets(en) tot de maximale afmetingen van 2,20×4,50×1,90m (bxlxh).

Naast de stallingsruimte is de slaapruimte met een comfortabele 2-persoons boxspring afm. 1,60×2,00m. Deze kan op verzoek ook als 2 losse éénpersoonsbedden opgesteld worden.

Direct naast het slaapruimte ligt de badkamer, uitgevoerd met douchecabine, wastafel en toilet.

De woon- en eetruimte staat in open verbinding met bovengenoemde slaapruimte. In de woonruimte staat een comfortabele tweepersoons bank en een ouderwetse rookstoel. De hier opgestelde houtkachel levert de nodige sfeer en warmte. Voor de ontspanning is er een tv en dvd-speler aanwezig. Voor de nostalgisch aangelegde bezoekers is er tevens een pick-up met platencollectie voorhanden.

In de eetruimte staat een vierpersoons tafel en een servieskast met de nodige attributen zoals boeken, spellen, foldermateriaal etc. Daarnaast een pantry met koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker.

Tot slot is via een opklapbare ladder de mezzanine bereikbaar waar zich nog twee slaapplaatsen bevinden. De bedden hebben afmetingen van 80x190cm en vanwege de beperkte stahoogte hier, ca. 170cm onder de nokbalk, is deze zolder eigenlijk alleen voor kinderen geschikt.

De B&B heeft zijn eigen achtertuin met vrij uitzicht op de polder.

P.S. En omdat bijna niemand meer zonder kan, is er in en om de accomodatie gratis Wifi aanwezig.