Bezoekers

“Heerlijk avond eten "wat de pot schaft" uitgebreid ontbijt, alles aanwezig voor de kinderen, mooie locatie en hele ontspannen sfeer”

Kim

“Zeer creatieve inrichting, knus huisje. Fijne houtkachel en uitzicht op prachtige zonsondergangen, met af en toe een ree in het weiland. Ook is de gastvrouw bijzonder aardig, behulpzaam en gastvrij. Geeft je een zeer welkom gevoel. De Biesbosch is een prachtig gebied.”

Annette

“Een buitengewoon knus huisje, in de achtertuin van je gastheer, maar toch geheel op jezelf. De inrichting is ronduit knus en warm, en met een collectie DVDs, een platenspeler en een knapperende houtkachel is het absoluut geen straf om een regenachtige dag hier door te brengen. De optionele ontbijtjes en diners zijn prima, de ligging is rustig, en met een beetje geluk laten de reeën zich ook nog zien in het aangrenzende weiland...”

Cris

Reserveren

Via het formulier kunt u direct een reservering maken bij De Garage InN. De betaling verloopt via Fiks Online Bed & Breakfast software – (Mollie platform).

Als u nog vragen heeft voordat u definitief wilt reserveren kunt u ons altijd eerst een mailtje sturen op info@degarageinn.nl. Ik kan u dan ook een betaallink toesturen.

Bekijk de prijslijst

“Slapen naast je grootste liefde (en er is zelfs nog ruimte voor je vriendin of je vrouw)

Welke klassieker-liefhebber wil dat nou niet?”

Rob
B&B de Garage InN