De accommodatie

Wij verwelkomen u graag bij De Garage inN, een bijzondere drive in accommodatie, gelegen aan de rand van de Brabantse Biesbosch .

De Garage InN is geschikt voor 2+2 volwassenen/kinderen*, een oldtimer auto of motor, die je mag** parkeren naast je bed! (**Dit hoeft natuurlijk niet!). *De extra 2 slaapplaatsen bevinden zich op een zoldertje met beperkte stahoogte en is daarom uitermate geschikt voor kinderen, maar volwassenen die hier geen bezwaar tegen hebben kunnen hier ook een plekje vinden.

Je komt binnen in de stallingsruimte die geschikt is voor een auto, motor(en) of fiets(en) tot de maximale afmetingen van 2,20×4,50×1,90m (bxlxh).

Naast de stallingsruimte is de slaapruimte met een comfortabele 2-persoons boxspring afm. 1,60×2,00m. Deze kan op verzoek ook als 2 losse éénpersoonsbedden opgesteld worden.

Direct naast de slaapruimte ligt de badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.

De woonruimte staat in open verbinding met bovengenoemde slaapruimte. In de knusse woonruimte is het nostalgisch vertoeven bij een knapperend haardvuurtje onder het genot van een vintage platencollectie met pick-up. Tv en Dvd-speler zijn tevens aanwezig. Voor de kinderen zijn er Dvd’s van b.v. Cars te kijken en voor de hele kleintjes zijn er de Cars autootjes om mee te spelen of Duplo van Bob de Bouwer.

In de eetruimte staat een vierpersoons tafel en een servieskast met de nodige attributen zoals serviesgoed, boeken, spellen, foldermateriaal etc. Daarnaast is er een pantry met koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker.

Tot slot is via een opklapbare ladder de mezzanine bereikbaar waar zich nog twee slaapplaatsen bevinden. De bedden hebben afmetingen van 80x190cm en vanwege de beperkte stahoogte hier, ca. 170cm onder de nokbalk, is deze zolder in principe meer geschikt voor kinderen. Maar… als er volwassenen zijn die hier geen bezwaar tegen hebben kunnen ze hier ook gebruik van maken.

De B&B heeft zijn eigen achtertuin op het zuid-westen met vrij uitzicht op de polder. Een picknicktafel en 2 tuinstoelen zijn er voor uw comfort.

En omdat bijna niemand meer zonder kan, is er in en om de accomodatie gratis Wifi aanwezig.

Er is centrale verwarming in de B&B die gelinkt is aan ons huis, maar op koude dagen is het aanvullende gebruik van de openhaard zeker aan te raden. Gratis hout is voorradig.

De Garage InN is een NIET-ROKERS accomodatie.

Brigitte kookt op iedere werkdag (ma-vrij) een Wat de pot schaft menu, als u hier interesse in heeft b.v. bij een late aankomst, stuurt u dan een berichtje aan Brigitte voor 12 uur op de dag van aankomst. Uitgebreidere menu’s op aanvraag.