De omgeving

Bed & Breakfast De Garage InN is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en auto- en motorliefhebbers die de Brabantse Biesbosch en haar omgeving willen verkennen.

Hank beschikt over een pittoreske haven, de Vissershang, van waaruit je met een fluisterboot, onder begeleiding, de Biesbosch kunt verkennen. Maar ben je meer van de individuele aanpak, dan kun je er natuurlijk ook een kano of roeiboot huren om eigenhandig de Biesbosch te gaan ontdekken.

Voor wandelaars is er o.a. het Oostwaardpad uitgezet, dat langs onze locatie loopt. Afstanden variëren van 7,5 tot 23 km.

Voor fietsers is er het uitgebreide knooppuntennetwerk van de ANWB met oneindig veel mogelijke fietsroutes, kort of lang, die naar alle windstreken uitwaaien.

Tot slot komen de auto- en motorliefhebbers natuurlijk ook prima aan hun trekken met alle dijkjes en landelijke binnenweggetjes in deze omgeving. Vestingstadjes als Geertruidenberg, Woudrichem en Heusden zijn het bezoeken zeker waard. Maar ook Breda en ´s-Hertogenbosch met hun gezellige terrasjes, fraaie winkels en legio uitgaansmogelijkheden zijn binnen een half uur bereikbaar.

Voor uitstapjes met kinderen valt te denken aan recreatiegebied de Kurenpolder in Hank, waar gezwommen en geklommen kan worden.

Maar ook de Efteling in Kaatsheuvel is hier maar 23 km vandaan.

efteling logo

Kortom: mogelijkheden volop!

Voor meer ideeën is in de Bed & Breakfast een uitgebreide informatiemap aanwezig.